Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Operaatio MummolaKoti, joka elää kanssasi! Mielestämme kodin tulee muuttua, eikä sinun muuttaa. Kaikki 45 asuntoa on suunniteltu mukautumaan sinun tarpeisiisi. Asuitpa yksin tai kaksin, palvelut, tuki ja turva ovat juuri sinulle kohdennettuja.

Mummolan palvelut on yksilöllisesti suunnattuja ja tukevat asukkaita arjen rutiineissa. Rutiineihin kuuluu myös säännölliset ateriat omassa viihtyisässä Tori-ravintolassa. Ohjatut virike- ja kuntopalvelut pitävät yllä omatoimisuutta.

Torilla toimiva talon oma terveysasema ja hoivahotelli, samoin kuin muut palveluita tuottavat partnerit tarjoavat osaamistaan myös muuhun julkiseen ja yksityiseen kysyntään.

ELÄMÄÄ YHDESSÄ

Yksilön vapaus ja omatoimisuus on asioita, joita arvostamme ja tuemme. Yksilöllisyys ei kuitenkaan tarkoita yksinäisyyttä. Koti Mummolassa on uudenlainen asumismuoto vertaisryhmän keskuudessa. Asuntoja yhdistää yhteinen tori, josta löytyvät monet kokoontumis- ja harrastetilat, elokuvateatteri, terveysasema, ravintola ja partereiden liiketilat.

Reception-vastaanotto toimii asuntojen valvontapisteenä 24/7 periaatteella ja toimii palveluntuotannon keskuksena.

Asunnot on varustettu ja rakennettu asumisen yksiportaisuus huomioiden. Muunneltavuus ja erilaisten valvonta- ja palveluidenohjaus ja tukityökalujen käyttöönotto on vaivatonta.

Rakennusteknisesti kiinteistö on ensimmäinen 0-energia talo lajissaan.

 

Kauppahuone Harte Oy, Porrassalmenkatu 31 A, 50100 MIKKELI, Puh. 0500 250477

  näytä normaaliversio » Ylös